بامیه یکی از شیرینی های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می شود که البته این روش به تازگی به کار می رود و در گذشته کاربردی نداشته است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته می اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان ، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می کنند.

منبع : ویکی پدیا

Image result for ‫زولبیا بامیه‬‎

 


خودتان بامیه درست کنید !!!

شربت سکنجبین درست کنید!!!

نحوه درست کردن “فلافل” جاافتاده و فوق العاده خوشمزه

مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”

بامیه ,استفاده ,ایرانی ,شیرینی ,شکر ,قوام ,استفاده می ,می کنند ,آن را ,را به ,است هنگامی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بولتن فرهنگی هنری تبریز تیکت روزانه دانلود فایل یازدهمی ها بیاین با هم گلگلی شیم دیجی سیستم 1706952 داستان های زیبا شعرهای جذاب سایت فایل مَس مطالب اینترنتی